Saneeraukset

Elämäntilanteet muuttuvat ja niin myös asumisen tarpeet. Kodissasi piilee mahdollisuus. Kodin vaihtamisen siasta kannattaa miettiä remontointia tai lisätilan hankkimista laajentamalla rakennusta tai ottamalla hyötykäyttöön ullakko/kellaritila. Talosi voi olla peruskorjauksen tarpeessa tai joskus vain pintamateriaalit ovat aikansa eläneitä ja kaipaat niihin uudistusta. Autamme Sinua mielellämme suunnitellessasi remonttia oli se sitten pieni tai iso ja toteutamme haaveesi viimeistä piirtoa myöten valmiiksi.

Keittiö on kodin sydän ja siksi sitä kannattaakin vaalia huolella. Sen saneeraminen vastaamaan toiveitasi voi tuntua isolta työltä, mutta hoidamme sen Sinulle mahdollisimman vaivattomasti ja nopasti työn jäljestä silti tinkimättä.

Kerros- ja rivitaloissa muutosmahdollisuudet ovat myös suuret. Väliseiniä on usein helppo siirtää ja saada näin koti vastaamaan nykytarpeita. Voit tilata myös ilmaisen kotikäynnin, jossa autamme sinua suunnitelmien teossa. Halutessasi laadimme taloyhtiön hallitukselle muutostöiden suorittamiseksi tarvittavan anomuksen. Unelmakotisi syntyy yhdessä meidän kanssamme.

Länsirakenne Oy tekee kaikki sisä- ja ulkotyöt ja auttaa tarvittavissa luvissa. Voit huoletta jättää kaikki kodin remontointityöt ammattilaisen hoidettavaksi. Toimialaamme kuuluvat mm. muuraukset, rappaukset, laatoitukset, maalaukset, tapetoinnit, ovien, ikkunoiden ja ulkovuorausten vaihdot, lisäeristeiden laittaminen sekä kaapistojen ja ovien asennukset. Saat itsellesi laadukkaan työn jäljen, asuntosi arvonnousun ja hyvän mielen uudistuneessa kodissasi.

Työ oikeuttaa Sinut myös kotitalousvähennykseen. Lisätietoja saat: http://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys

Saat aina apua budjetointiin, materiaalivalintoihin, suunnitteluun ja tarvittaviin lupa-asioihin. Soittele tai laita sähköpostia, niin kerromme lisää monipuolista rakennusalan palveluistamme

Lassi Mäkynen
+358 44 280 5420
lassi.makynen@gmail.com
Länsirakenne Oy