Länsirakenne Oy

Olen Lassi, Länsirakenne Oy:n toimitusjohtaja ja haluan kertoa Sinulle muutamalla sanalla yrityksestäni. Perustin sen Poriin keväällä 2012 innovaatiosta palvella suoraan Sinua parhaalla mahdollisellaa tavalla.

Yritykseni toimialaan kuuluvat kaikki rakennusalan työt. Tarvittaessa hankimme sähkö- ja putkialan ammattilaiset ja sovitamme aikataulut töiden joustavan sujumisen takaamiseksi.

Yritykseni arvoina ovat korkea työn laatu, oikea-aikainen toimitus, palvelun helppous, kohdallaan oleva hinta sekä tietenkin Sinun tyytyväisyytesi.

Sinulla on idea ja yritykselläni on kyky toteuttaa se alkusuunnittelusta loppusiivoukseen Sinulle mahdollisimman vaivattomasti. Olipa unelmanasi koppi koiralle tai koti perheelle, yritykseni valmistaa sen Sinulle yli 10 vuoden ammatitaidolla. Myös vaadittavat lupapaperit hoituvat halutessasi yritykseni kautta.

Yritykselläni on vastuuvakuutus, joka turvaa omaisuuttasi. Se kuuluu ennakkoperintärekisteriin, jolloin työ oikeuttaa Sinut myös kotitalousvähennyksen verotusessa.

Yritykseni tuottaa palveluita yksityisille henkilöille, taloyhtiöille, julkisiin tiloihin ja alihankintana urakoitsijoille läntisessä Suomessa sekä Pääkaupunkiseudulla. Yritykseni on käytettävissäsi aina, kun tarvitset luotettavan ammattimiehen apua.

Lue lisää Länsirakenne Oy:n palveluista kohdekohtaisesti sivuiltamme tai ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää.